fbpx

Пест контроль у ресторані

Знищення тарганів у ресторані по Пест Контроль

дезинфекция ресторана

Я директор служби «Таракан Стоп» Олексій Мещеряков. Знищенням тарганів моя компанія займається вже більше 10 років, маю досвід із цькування тарганів на підприємствах громадського харчування, з яким хочу поділитися. При виявленні комах на Вашому підприємстві, Ви займаєтеся пошуком компаній, що цькують тарганів. Після зробленого вибору служби та проведення роботи з дезінсекції, отримавши відмінний результат, Ви заспокоюєтеся і думаєте, що проблема вирішена якщо не назавжди, то хоча б на рік. Але через якийсь час помічаєте тарганів у невеликій кількості, але вони Вас особливо не турбують і починаєте застосовувати побутові хімікати, які вирішують питання на тривалий час.

Справа в тому, що через діяльність ресторану таргани проникають до вас:

При отриманні товарів;
Через працівників ресторану;
Відвідувачів закладу;
Сусідів.

Етапи проведення робіт за принципом Пест Контроль (Pest Control) у ресторані

На мій погляд, робота зі знищення тарганів повинна бути постійна і наступальна застосуванням принципів Пест Контроль (Pest Control) у ресторані, і вона ділиться на наступні етапи:

Глобальна обробка;
Моніторинг завантаженості;
Профілактична обробка;
Робота з персоналом.

Звертаю увагу, що ці етапи можуть дати максимальний ефект тільки в комплексі, кожен окремо не працює або не дає бажаного результату. Також відповідальність треба покладати на одну особу, яка не повинна займатися нічим крім цього, або Ви можете делегувати цю роботу нам, компанії Тараканам Стоп.

На підставі викладеного наша служба пропонує обслуговування ресторану, кафе на постійній основі

Обслуговування об’єкта громадського харчування на постійній основі включає:

  1. Початкова глобальна обробка, згодом за результатами моніторингу комах;

    Початкова глобальна обробка – включає масоване цькування тарганів з використанням сучасного обладнання, а також нових технологій.

  2. Моніторинг завантаженості комах спеціальним обладнанням;

    Моніторинг наявності та місць найбільшої локації тарганів; проводиться спеціальним обладнанням, клейові будиночки з фермовим ефектом.

  3. Робота з дезінсекції від 1 до 4 відвідувань на місяць, залежить від завантаженості комах, санітарного стану та способів роботи;

    Робота дезінфектора полягає у обробці хім. препаратами від тарганів за підсумками моніторингу, перевірка устаткування контролю за чисельністю комах, перевірка стану бар’єрного захисту огляду ресторану щодо санітарного стану з отметками у журналі, і навіть ведення вищевказаних журналів.
    Періодичність від 1 до 4 разів на місяць і залежить від завантаженості комах та санітарного стану.

  4. Встановлення бар’єрного захисту від комах, з подальшим обслуговуванням;

    Ведення журналів: відвідувань, використаних препаратів, зауважень щодо санітарного стану, а також план розташування та кількості обладнання контролю за завантаженістю тарганами.

Як результат, лише наступальна та постійна робота може вирішити проблему з тарганами!

Подробиці про наші послуги, нові технології та технічний супровід обслуговування ви можете дізнатися на сторінках нашого сайту, або за телефоном: +38 (067) 524-51-39

    Заполните поля ниже, чтобы заказать обратный звонок. Наш специалист свяжется с Вами в ближайшее время!

    Демеркуризация